1900’lü yılların başında Adana’da 3 tekerlekli bir tabla üstünde başladı hikâyemiz. Kolcuoğlu markası, dededen toruna devam eden, dört kuşaktır lezzet, kalite, tecrübe ve sevgiden ödün vermeyen Türkiye’nin en eski kebap restoranıdır.
Öztürk Kolcuoğlu ailesi olarak 1980 yılında Adana’da başlayan bu lezzet serüveni Alanya’da da 2013 yılından itibaren hizmet vermekte olup, yeme-içme sektörüne yenilikçi yaklaşımlar ile değer katmak için 2022 yılında Alanya kalesinde deniz, şehir ve sonsuz gökyüzü manzarası ile yeni adresimizde hizmet vermeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Menüsü başlıca metrelik adana kebap, tüm et çeşitleri, 100’e yakın meze çeşidi, deniz mahsulleri ve bunun yanında yöresel tava yemeklerinden oluşan Öztürk Kolcuoğlu Markası, satın alınan tüm ürünlerin doğal ve en iyi kalitede ürünlerden tercih edilmesi, mutfağının temiz ve hijyenik olması yanı sıra, işinin ehli ustalarımızın maharetli ellerinde sunulan ürünlerin lezzetindeki iddiamız, mekanımıza gelen her müşterinin kendisini evindeymiş gibi hissetmesini sağlamaktadır.
Farklı ve tercih edilir olmamızın en önemli unsuru, daima en kaliteli, en sağlıklı ve en lezzetlisini hak eden temel varlık sebebimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için, özenle hazırladığımız ürünlerimizi üst seviyede damak tadıyla buluşturmak ve sonsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
Yıllardır bizleri tercih eden kıymetli misafirlerimize, değerli iş ortaklarımıza, bu hikâyenin en önemli kahramanlarından olan, markamızı bugünlere taşıyan tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz…